Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 16 sep 06, 20:41
Endret: 16 sep 06, 20:44

Opprinnelig postet av DeMeNteD
jeg satt det kanskje litt vel mye på spissen der., men penger er alt i fotball! får vi 60mill for stadion nvanet så syns jeg man skal ta imot det! hadde vi hatt såpass mye penger i år hadde vi ikke kjempet mot nedrykk! klart vi kommer oss ikke til CL for 60mill., men vi kunne lettere etablert oss i toppen av TL!

Hvis vi sier at 20 av disse millionene egentlig er hovedsponsorpenger, så står vi igjen 40 millioner for selve stadionnavnet over ti år. Det vil si fire millioner hvert år (ja, du trodde kanskje at Start fikk seksti millioner rett i lomma allerede nå?). Er egentlig fire millioner så forbanna mye?

 

Så jeg lurer egentlig på hvilken spiller vi skulle ha fått inn som kostet fire millioner (en liten del av summen forsvinner til sign-on-fee) og som reddet oss fra situasjonen vi er i nå. Stadheim kostet vel omtrent den summen vi snakker om. Du mener altså at en spiller av Stadheims kaliber skulle ha reddet oss fra situasjonen om vi hadde fått han hele sesongen? Alternativt kunne jo disse fire ekstra millionene blitt brukt sammen med resten av investorpool, men likevel, du får ikke all verden av en spiller likevel. Nå har vi en god grunnstamme i laget, en stamme som hvert år nå vil bli fylt på med en kvalitetsspiller eller to, og det tror jeg klubben får råd til uansett.

 

Se på Viking, klubben tjener godt med penger på nye stadion, hadde et overskudd på 12 millioner før skatt første halvdel i år, og det etter spillerkjøp på spillerkjøp. Og helt uten å selge sjela si til den med størst pengesekk.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340