Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Rune Haugen

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 sep 03
Innlegg: 6643

Lagt til: 29 jul 06, 23:02
Opprinnelig postet av Snæbbussaristokrat 1
Opprinnelig postet av Rune Haugen



Jeg foretrekker heller å dyrke fram Tarik enn å bruke denne finnen på høyrekant. Bruk han heller på h.back. Hvis ikke de gjør det så kan han ryke og dra for min del. Jeg har ikke store trua på`n. Men jeg kan godt bite i det sure eple hvis han slår til, men ikke før. Jeg tror denne spilleren er stallfyll, verken mer eller mindre.


Når jeg tror at denne Finnen kan bli et røverkjøp for FFK, så er det først og fremst som høyreback jeg har tro på ham. Jeg tror også Tarek kommer til å bli bedre av å få støtte fra en god høyreback, som også kan bidra offensivt.

Ellers synes jeg du kan gi nye spillere sjansen til å vise seg frem før du kaller dem for stallfyll eller at du mener de kan ryke å reise, Rune.

Etterhvert er jo nesten hele stallen til FFK stallfyll i dine øyne, Rune. 


Siste setningen skjønner jeg ikke bæret av. Hvis du tolker det dit hen, fordi jeg klager på spillerne, så er det dine ord. Jeg mener at de fleste spillerne ( første 11èrn ) har veldig mye å gå på. Hva som feiler laget kan du jaggu spørre KTE om. Har de dårlig treningsgrunnlag fra vinteren eller hva er det som er gæernt. Noe er det i hvertfall.

Kalle folk for stallfyll før de har prestert kan jeg vel alltids gjøre. Men hvis han skal brukes på plassen til Tarik, så ber jeg han nok fortsatt ryke å reise. Vi kan for pokker ikke skusle bort talentet våres.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340