Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

knaggen

Knøttespiller

Ble medlem: 19 apr 06
Innlegg: 74

Lagt til: 24 mai 06, 11:58
Endret: 24 mai 06, 12:00
Opprinnelig postet av Asgeir


Mitt poeng er at vi kommer til å begynne å vinne på bortekamper før eller siden, siden vi spiller godt, har sjanser, god innsats osv osv. Det har ihvertfall ikke noe med gule og røde kort å gjøre, siden gule kort gir indikasjon på ulovlig spill som vi ikke vil ha i fotball.

Dermed blir det meningsløst å snakke om at FFK har for få gule kort fordi det betyr at innsatsen er for dårlig. Det blir omtrent som å påstå at det norske folk ikke prøver hardt nok å tjene penger for det er så få økonomiske forbrytelser...


Det er vel ingen automatikk i at vi før eller siden kommer til å vinne bortekamper? Selvom de spiller godt osv. som du sier de har gjort her. De har kun 13 forsøk, 5 av dem allerede "brukt opp" - 2 poeng og en målforskjell på 2 - 10.
Gule kort er selvfølgelig ett resultat av ulovlig spill - men det kan også være ett resultat av litt for høyt tenningsnivå, prøve en "snarvei" for å oppnå resultat osv. Det er naivt å tro at FFK`s spillere har ett så høyt nivå at dette er unødvendige virkemidler man en gang i blant må ta i bruk for å oppnå poeng / mål. Det må da være bedre å pådra seg ett gult kort i ny og ne, og kanskje oppnå ønsket resultat. 

Ikke misforstå meg - jeg er ikke tilhenger av grisespill, juks og fanteri, men jeg tror kanskje at kun fem gule kort på 9 kamper gir en indikasjon på at FFK kanskje bør bli mer agressive og kyniske i spillestilen sin - ihvertfall på bortebane.

---------------------------

Øvre halvdel 2006 !


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340