Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

fredrikstadpatriot

Landslagsspiller

Ble medlem: 25 okt 03
Innlegg: 3249

Lagt til: 09 mai 06, 07:45
Opprinnelig postet av Rune Haugen
Opprinnelig postet av fredrikstadpatriot
Jeg endte på 5 plass etter 1 sesongen med FFK på FM, deretter forsterket jeg laget med bl.a. nanskog fra stabæk, da endte jeg på 4 plass, der etter endte jeg på 3 plass,  det på følgende året ble det seriegull, 1 poeng forran Aalesund(!!!!) moss spilte også i TL denne sesongen, men de endte opp med 1 (!!) seier, ett par uavgjort og resten tap, (seieren kom selvfølgeli mot FFK!!! t.o.m. på spillet  har FFK mosse kompleks, tap på melløs, og uavgjort hjemme! Men i cupen gjorde de det bra, året før de rykket opp vant de finalen, og året FFK vant serien, kom moss til fianalen igjenn, menda ble de satt til side av ett hel tent FFK lag på gull jakt, fasiten sa 3-1 etter ekstra omganger! The dubble i 2009 altså!  Vant RL 2 ganger, mens 2 plass i RL som beste plassering ellers. i 2010 vant jeg serien igjen, men  cupen fikk brå en brå stopp i kvarten mot RBK, (som forsåvidt rykket ned i 1 div i 2007 men rett opp igjen det påfølgene året) Nå er det 2011 og da fikk jeg endel tilbud, og falt for fristelsen til å si ja til bolton, er der nå, og har hentet med meg tarik og mathias Eiknes fra FFK (opprinelig fra sogndal tror jeg) de herjer i PL og står med 4 scoringer vær på 6 kamper, ikke for at det hjelper nevneverdig, scorer i gjennomsnitt 3 mål i kampene mine, men slipper alltid inn 4 eller fler, har tapt 4 av 6 kamper, ligger på nest siste plass med 4 poeng, og savner Fredrikstad og Nye Fredrikstad Stadion med over 21000 elleville fans!!!


Etter det jeg har fått med meg når det gjelder dette spillet så er det at jeg aldri mottar tilbud fra utenlandske klubber. Kun landslag. Så at du har fått tilbud fra Bolton skjønner jeg ikke. Ikke engang når jeg vant Champions League fikk jeg slike tilbud. Men fra landslaga rundt omkring fikk jeg det.


hva du får tilbud om av jobber vet jeg ikke, men jeg har fått tilbud fra klubber som fck, southampton, brøndby, bolton og i norge brann, vif og follo...

landslag derimot har jeg aldri blitt kontaktet av. jeg tror dette er tilfeldig fra spill til spill,

---------------------------

Jørn Moum
FFK, The Pride of Norway!

«I 1969 kuttet jeg ut kvinner og alkohol - og det var de verste
20 minutter i mitt liv» George Best (1946-2005)

-Dagfinn Enerly i mine tanker!! Riktig god bedring Dagfinn!!!-


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340