Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

keiko99

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 jul 04
Innlegg: 11332

Lagt til: 09 apr 06, 21:10
Opprinnelig postet av frekkrik
Opprinnelig postet av keiko99
Ja nok en gang fikk Ringberg furtet seg til en start.. hjelp vel å snakke med tv2 å si at han forlangte ett svar fra  grodås.   Til  denialsander jeg skal svare deg:  jeg vet ikke hva jeg kan  la være, men jeg svarer på  det folk her  skriver og jeg har vel sagt  snart  100 ganger at jeg har  ikke noe mot  Ringberg så lenge han  ikke  spiller  mot  oss.  Jeg  mistet  litt av respekten  av  Ringberg  da han nesten gråt for å ikke bli tatt ut  til å starte....

Til Bedreviteren. Jeg føler ikke jeg har gitt noe spess mye dritt mot  ringberg, men som jeg nevner i denne tråden så mistet jeg respekten av ringberg da han var på tv2 sporten


Ja keiko, jeg trur Markus fikk tv2 til å komme, slik at han kunne fortelle dem hvor dumme kamma folka er mot ham! Tv2 er der for å intervjue Grodås o.l så finner de ut at Markus ikke skal starte pga. en ung jypling som nettopp har kommet fra Østerrike. Seff skjønner dem at her kan vi lage litt snadder.
Dessuten er det vel bare rett å rimelig at han skal gå til trenern når han brått blir benka sånn, for å få en god forklaring?? Det viser bare at han er sugen på å spille det! Hadde vel vært verre om han hadde gitt blaffen??
tror det hadde vært mere proff om han oversett det hele og kansje tatt utfordringen.. steinar sølie har også vært litt opp og ned der han også, men flest ganger har steinar smilet og bare tatt utfordringen.. (jeg vet han er keeper)

---------------------------

se jeg har gjort siden min enda bedre http://keiko99.net det er norsk forum og det er nytt. ta en titt da

(Knut Torbjørn Eggen om Tarik Elyounoussi
"Han er så lett på foten at du ikke ser fotavtrykkene hans i nysnø en gang.")


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340