Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

A.Scheie

Landslagsspiller

Ble medlem: 11 apr 04
Innlegg: 857

Lagt til: 03 apr 06, 17:31
Endret: 03 apr 06, 17:32

Det er nok omtrent like mange meninger om Ringberg som det er forumbrukere, enige vil vi nok aldri bli. Men noen ting kan vi vel slå fast:

1. Når en spiller blir så heftig debattert såpass lenge etter å ha forlatt klubben, må han ha gjort inntrykk på mange (positivt eller negativt).

2. Det hersker til dels stor uenighet blant forumbrukerne om hvorvidt han var god nok for Tippeligaen eller ikke.

3. I min tid som fotballsupporter kan jeg ikke huske at noen er blitt toppscorer i 2.divisjon, deretter toppscorer i 1. divisjon, for så å debutere på øverste nivå med å score 11 mål og bli nummer 6 i poengligaen. Alt dette tre sesonger rett etter hverandre.

4. Ringberg har definitivt verdt en av de desidert viktigste brikkene for at FFK har kommet seg opp av fotballens bakgård.

5. Punkt fire bør i seg selv være grunn nok til at han aldri bør bues på av FFK-supportere (så sant de ikke er totalt historieløse). Buer The Kop på Michel Owen selv om han er motspiller kanskje? Vil Teddy Sheringham noensinne bli møtt med pipekonsert på Old Trafford? Av elleve motspillere man kan forsøke og psyke ut, tror jeg neppe Kanarifansen vil velge Petter Werni når Aalesund kommer på besøk.

6. Markus Ringberg har gitt meg mange flere positive opplevelser enn folk med holdinger à la Keiko99 og Rune Haugen.

---------------------------

God bedring, Dagfinn!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340