Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Topscorer

Landslagsspiller

Ble medlem: 08 jul 03
Innlegg: 828

Lagt til: 20 feb 06, 21:31
Selv med alle ansatte på plass jobber enkelte "ræva av seg , og det er kanskje årsaken til sykemeldingen til Bagstevold. Hans oppgaver er sammensatte og mangfoldige. Arr.ansvarlig , daglig leder etc. Likevel blir han forbigått av HH når styrene skal kriseløse. Hvorfor belønnes ikke innsatsvillige kollegaer?  Kameraderi???

Systemet er for sårbart når det ikke tåler at ansatte blir syke.  Systemet til VIF, RBK og f.eks. Start er mer robust enn vårt på dette feltet.  Det er like viktig at vår adm blir styrket som laget på banen. Det å drifte en tippeligaklubb med mange mill i omsetning krever mye ekspertise. Vi mangler nettopp den ekspertisen.  Vi mangler rett og slett nok hoder i systemet.
Kverneng har styrker, men også endel svakheter. En av svakhetene hans er tilstedeværelsen. Det må arbeides kontinuerlig med oppgavene.
Håper og tror at FB snart ser denne ballen og tar den opp i full bredde ,slik at søkelyset blir satt på dette problemet. Dette er viktig for FFK som klubb og organisasjon.

---------------------------

9 serie- og 10 cupmesterskap!!!!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340