Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

RC2

A-lagspiller

Ble medlem: 15 aug 04
Innlegg: 429

Lagt til: 20 des 05, 18:40
Hvorfor tar du alt så personlig da, DeKjök? Jeg har da ikke sagt noe om dine meninger nå? Jeg bare dro inn debatten til utgangspunktet - og la inn en personlig konklusjon på hvorfor jeg synes samarbeidet er positivt. Og jeg ønsket å rose Jon Syversen for å sette 3:16-"hysteriet"  i perspektiv. For det var jo mye ramaskrik etter Molde-kampen. 

Jeg har skjønt at du er imot samarbeid med livssynsorganisasjoner. Jeg har skjønt at du vil ha reklamer for 3:16 bort fra FFK-relaterte arenaer. Helt greit! Har ikke noe problem med å akseptere dine synspunkter. Det er det som er så flott med å leve i et fritt land, med ytringsfrihet og frihet til å velge ulike livssynsstandpunkter. 

Det eneste jeg ikke har klart å forstå - er at du tar sånn på vei. Men det er ingen vits å dra i gang den delen av debatten en gang til. Du får lov til å reagere som du vil. Og jeg håper at jeg får lov til å mene at du tar litt i, gjennom å ønske å melde deg ut av FFK, og holde deg borte fra stadion pga et enkelt forhold ved organisasjonen FFK som du er uenig i. 

Vi kan jo ihvertfall være enige i at vi er uenige! Så kan vi akseptere hvernadres synspunkter allikevel. 

Vil til slutt ønske deg en god jul og et godt nytt år! (PS! oppriktig ment... vil ikke risikere å bli beskyldt for sarkasme). Så håper jeg at vi ses på stadion til året - hvor vi sammen kan synge og gaule at rød og hvite er de beste! 

---------------------------

HOLYGANS
- du ser det ikke før du tror det! -


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340