Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

DrDRE

Landslagsspiller

Ble medlem: 19 mai 04
Innlegg: 1134

Lagt til: 20 des 05, 12:18
Endret: 20 des 05, 12:19
Opprinnelig postet av DeKjök

"Jonek : Du har ikke sagt hva du synes er best. Et alternativ der det er formelt og ryddig eller et der det er uformelt og uryddig."

Du legger frem to alternativer der du farget av din mening kaller den ene ryddig og den andre uryddig og så skal jeg velge en av dem.  Hvor gammel er du egentlig og hva tar du meg for?  I tillegg bruker du ordet samarbeid i begge alternativene, noe jeg under hele debatten har sagt jeg ikke vil ha.  

La oss anta at FFK ikke samarbeider med Fredrikstad Taxi, allikevel er det flere som bruker tjenestene til Fredrikstad Taxi i forbindelse med kamp på stadion.  Du mener altså dette er et uryddig samarbeid mellom Fr. Taxi og FFK? Vel, det er den formen jeg vil barnepasset til 3-16 skal ha.  Er det klart nok?  Jeg tror alle andre her forstår hva jeg mener bortsett fra du Jonek.  Kan du ikke bare godta at jeg vil ha det slik?
Veldig bra svar! Synes Jonek bruker billige hersketekninkker her, mens DeKjök presiserer sin mening klart, så kan folk være enige eller uenige med hans mening.
Forøvrig er jeg helt enig med DeKjök. En fotballarena er for fotball! Reklame for religion, livssyn og politikk etc. hører ikke hjemme på stadion.

---------------------------

2006: CL, RL, "the double"...


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340