Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

DeKjök

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jun 03
Innlegg: 819

Lagt til: 07 des 05, 20:49
Endret: 07 des 05, 21:01

Rc, dette er det absolutt verste jeg har sett av å ignorere alt man hevder å ha lest.  Hvordan er det i det hele tatt mulig å skrive det du skriver?

"en kan ikke la være å avslutte med å si at jeg er ganske uforstående til at folk truer med både å melde seg ut av klubben og slutte å gå på stadion fordi kristne mennesker tilbyr seg å passe barna under kamp."

Har ikke du heller forstått at det er samarbeidet jeg vil til livs?  Har ikke du heller evne til å sjekke opp at under sponsorer på fredrikstadfk står 3.16?  At under samarbeidspartnere hos www.3-16.no står FFK? At Drillo som har vært på innsiden har bekreftet dette samarbeidet nærmest * uimotsagt, flere ganger?  At Roger Solheim fra NFF har kommentert dette samarbeidet som noe som aldri vil kunne finne sted ved landslaget?

* Mokkelbost har uttalt at det ikke er noe samarbeid ved en anledning.  Profileringen 3-16 får viser noe annet.  Det koster å få slik profilering gjennopm FFK.  Robert Nilson kalte det et samarbeid i nyheten om Barnas Eliteserieklubb.

Nå viser du på lik linje med andre Holygans total mangel på evne til å sjekke opp litt fakta.  Og for så å trekke den konklusjonen at vi som ikke vil at FFK skal ha noe samarbeid med kristne eller andre livsyn eller politiske partier er intollerante, fordomsfulle, paranoide og mangler romslighet?  I dette tilfellet blir jeg støtt, i andre tilfeller vil du bli støtt, for du hadde ikke stilltiende godtatt linker til fex en satanistisk organisasjon som hadde betalt FFK for det. 

Videre følger du opp BøgeJon sporet å mener at jeg ikke lar andre mene noe annet enn meg.  Selvsagt gjør jeg det, men dette er et debattforum.  Hvis man ikke kan komme med sine meninger så er jo hele vitsen borte!  BøgeJon baserer det på at jeg ikke tror det er mulig å mene at nazister, satanister, kommunister, Frp what ever, skal kunne være sponsorer til FFK og slippe til i pausa uten bråk!

---------------------------

Dom flesta killar går ju på dom snyggasta tjejerna va? Slobban och jag går direkt på andrasorteringa. Skadad gods!.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340