Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Jonek

Landslagsspiller

Ble medlem: 13 okt 03
Innlegg: 1132

Lagt til: 29 nov 05, 14:28
Endret: 29 nov 05, 14:32
Om noen i Brasil står opp fra det døde og har 20 vitner til det. Er det sant da spurte du. Selvfølgelig er det sant om noen gjør det ,og i tillegg har beviser dvs vitner til det. Om han er Guds sønn pga dette, er en helt annen sak. Det er han ikke av den grunn. Det jo logisk. 
Der synes jeg du beveget deg på meget tynn is. Det forstår du sikkert selv.

Vitenskap eller viten skriver du litt om. Du trekker fram gamle Darwin og prøver å påstå at det er vitenskap. Vel, vitenskap må jo ha sine metoder for å være godkjent som vitenskaplige fakta. Darwin fyller ingen av disse forutsetningene som man bør bygge en vitenskaplig undersøkelse på.
Han hadde blant annet en meget lavt antall knokler og hodeskaller å legge frem, man må ha en viss mengde for å kunne dokumentere noe, eller for å si at svarene er valide. Darvin gikk selv bort i fra sin egen teori, og sa blant annet at det ikke var valid og relialibiteten var meget svak.


Det er klart at man ved Vikingtidens slutt ble enten tvunget til kristen tro,eller som mange ble overbeviste uten sverd.
Kristendommens fremvekst siden 1955 har vært formidabel på verdensbasis. Da tenker jeg på den som blir regnes som Pinse/Karismatiske delen. Fra 1955 og fram til 2000 har antallet av innen denn retningen økt fra 6 mill. til ca 550 mil..
Jeg kan ikke se at det er noen som helst tegn til svekkelse på verdensbasis, men i Norge har det vært en tilbake gang.
Du skriver at fritenkere har vunnet slag etter slag, men jeg sier at de ikke har vunnet krigen.

Du skriver noe om skolen og religioner som ikke henger på grep. I skolen skal man få kunnskap, og det er veldig bra. Det er ikke forkynnelse, men kunnskapsformidling. 
Mine barn har fri vilje, og velger de å bli fritenker eller muslim må det være deres valg. Jeg kan ikke tvinge dem til noe som helst. Jeg vil selvfølgelig påvirke dem i den retning jeg synes er best. Det gjør vel forhåpenlig du også.
Like "lille" som å få kunnskap om Islam tredd ned over hode, så synes jeg det er "lille" å få en relativistisk og "nøytral" livssynsundervisning basert på en ateisktisk sekulær humanisme. Den klasiske humanismen fra Det gamle Hellas er jo meget interssant. Da er vi inne på dette med veritiserte skrifter å gjøre igjen. Sokrates, Platon og Aristoteles sine utsagn er jo ikke veldig valide. Men det regnes nesten som "sant" i mange kretser, men fin lesing og mye god lærdom. Dette ble jo skrevet ned meget lang tid etter pat personene var døde. Dette i motsetning til bibelen. :-) Et lite halleluja passet godt her!

Hva andre gjør, om de bråker er deres sak. Jeg vil nok argumentere slik som du og jeg gjør nå., men jeg håper ikke du ser på det som bråk? Da blir det lit for teit, spesielt når vi ikke kjenner hverandre, eller har sett hverandre. Dette er en diskursjon og en argumentasjon.

Nøytralt for deg er at det ikke skal finnes på stadion. Jeg har bedt til Gud mange ganger på stadion, det vil jeg fortsette med. Det er jeg ikke alene om. Du kan jo forholde deg "nøytralt". Du er negativ til at muslimer skal bygge moske? Det skjønner jeg ikke om du er en fritenker, da synes jeg det drar seg mot å være "trangsynt". De er muslimer og det er vel naturlig at de kan samles i sitt "gudshus". 
Jeg er ikke spesielt redd for at evangeliet skal forsvinne i dette mangfoldet, men sekulær humanismen som du er en talsmann for vil nok blekne om noen får år. Da er du velkommen inn i den Pinse/karismatiske delen av kristendommen.

3:16.
3:16 og alle innen den klasiske kristne troen tror at det finne to utganger på dette livet. Himmel eller Helvete! Det er det ingen tvil om og det står jeg selvfølgelig for.
La oss si at dette er sant. Hva er det da Drillo klager på. 3:16 vil jo ikke at han skal havne i helvete, men de vil nok at han skal komme til Himmelen. Det er det som står i John. 3:16. Dette skulle heller Drillo ha blitt glad for. 
Men når han ikke tror på dette og heller ikke vil komme til Himmelen som er det vel ikke noe klage på.

Hva har 3:16 gjort! Det ha passet på barn, og sagt ordene "ha en velsignet aften". Det er det samarbeidet går ut på.
Blir det forkynnelse og press, vil og bør samarbeides kanskje vurderes. Men det har ikke vært aktuelt.

Jeg ønsker 3:16 og samarbeidet med FFK all lykke i fremtiden.

Terningkastet på 6,5 var vel ikke så feil synes jeg.

---------------------------

Du ser det ikke, før du tror det!!
HOLYGANS


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340