Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

fredrikstadpatriot

Landslagsspiller

Ble medlem: 25 okt 03
Innlegg: 3249

Lagt til: 28 nov 05, 20:49
Opprinnelig postet av Bjørnen
Nå har altså denne spurs10 klart å irritere oss mossinger en del. Hans innlegg på VGD "Naive spillere og sleipe klubber" er noe av det dølleste og mest provoserende jeg har lest fra FFK-hold (mye å velge i). 

Han baserer sitt innlegg på noe noen har hørt at noen kan ha sagt i en samtale og så er altså plutselig MFK en "sleip" klubb.. HÆ? Sleip? Her flyr Eggen jr. rundt på Melløs og tror han fortsatt er kongen på haugen og har full anledning til å elge seg innpå talentene våre og "selge" FFK til dem.  Og så er det liksom MFK som er sleipe bare fordi det er slutt på den tiden da vi måtte selge unna for å redde stumene? Jeg trodde du var av de få seriøse FFK-supporterne, spurs10, men dette var virkelig LAVMÅL!


moss er en barnslig klubb og det skjønner alle som følger dette fra sidelinjen.

"nei vi vil ikke selge til østfolds beste lag fordi da taper vi enda mer terreng til døm" det er ihvertfall hva jeg leser mellom linjene på det denne apen av en mosse direktør (eller hva faan han er skriver)

Tenk litt på spillern kanksje?? Men det gjør de ikke, bare på seg selv, de er så redde for å selge noe til FFK som faktisk er det eneste østfold laget som virkelig har mulighet til å kjempe i toppen av norsk fotball. Moss eier ikke tradisjoner og ei heller har de en så fantastisk publikums oppslutning på kampene sine, bare se det i øynene lille panda bjørnen, moss er og blir en sleip klubb som KUN tenker på seg selv, og ikke hva som er best for østfold fotballen!!! 

---------------------------

Jørn Moum
FFK, The Pride of Norway!

«I 1969 kuttet jeg ut kvinner og alkohol - og det var de verste
20 minutter i mitt liv» George Best (1946-2005)

-Dagfinn Enerly i mine tanker!! Riktig god bedring Dagfinn!!!-


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340