Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

DeKjök

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jun 03
Innlegg: 819

Lagt til: 28 nov 05, 10:05
Endret: 28 nov 05, 10:10

Jonek, nei jeg sier det er BøgeJon som har kalt meg dust. Og Snæbbusaristokrat1 mener jeg er besatt.  Du har ikke kalt meg noenting. 

 

Hvorfor vil du ikke tilgi meg hvis du har møtt Jesus?  Han sier jo at du skal det?

 

Vitnene til jesu oppstandelse er jo egentlig bare personer som er omtalt i bibelen.  For meg er bibelen noe mennesker har skrevet og mennesker har skrevet mye rart.  Hvis det vitnebeviset skal godtas så er det faktisk endel som så Baron Von Munchausen bli med en kanonkule fra Gibraltar til Afrika, observere fiendens posisjoner i lufta for så å hoppe over til en returerende kule.  Baron Von Munhausen gjør mye av de samme triksa som Jesus, han var også en høyst reell levende person.

Oversikt over Biologi?  Nei, det har jeg ikke.  Det du skriver om teorier og motsetninger er jeg helt enig i.  Jeg påpekte bare at man på skolen lærer bort en ting i den ene timen for så å lære bort noe som bryter totalt med dette i den neste.  At en person skal trosse døden er ikke i overenstemmesle med vanlig akseptert og undervist biololgi, fysikk eller kjemi.  Det handler om å tro og om å bli frelst.  Jeg bare mener at dette ikke hører hjemme i skolen.  At 2+2 er fire, det kan ikke diskuteres.  At det kan bli noe annet innenfor et annet tallsystem er noe annet.  Historie og samfunnsfag er alltid basert på faktatall og synsing.

 

Religion har en historisk del, en etikk del, og en praktiserende del.  Jeg vil ha bort den praktiserende delen.  A-Magasinet Hadde for litt siden en bra artikkel om hvor mange problemer dette skaper i skolen.  Hva med en jente på barneskolen hvor foreldrene ville ha fritak for praktiserende kristendom som måtte sitte med ryggen til i Krl timene når resten av klasse skulle be for henne?  Dette er ett av flere stygge eksempler gjengitt i artikkelen.

 

Jeg nekter deg ikke retten til å tro på gud.  Og jeg er bevisst agnostiker da jeg mener det er like lite bevist at en gud finnes som at han ikke gjør det.  Jeg synes det er ganske naturlig å tro på noe utenomjordisk, noe bakenforliggende.  Hvor kommer vi fra, hva er tid?  Men jeg tror ikke på bibelens innhold.


Du kan også si for deg selv at DU ikke vil reagere på om kommunistiske, islamske eller satanistiske slagord ble ropt ut fra høytaleranlegget på stadion, men jeg synes det er merkelig at du tror at det ikke ville blitt bråk av det.

  

Og hvorfor skal ikke Drillo få mene hva han vil uten at det er diktatur?  Han har bare uttalt seg om samarbeidet mellom FFK og en forening som har en grunntanke som mener noe ganske dømmende om hans person.  Det har også Roger Solheim i NFF og andre offentlige personer i fotballnorge.  Jeg er fullt på linje med Drillo her og mener han har fine holdninger på mange punkter.

 

 

 

 

---------------------------

Dom flesta killar går ju på dom snyggasta tjejerna va? Slobban och jag går direkt på andrasorteringa. Skadad gods!.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340