Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

DeKjök

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jun 03
Innlegg: 819

Lagt til: 22 nov 05, 14:08
Opprinnelig postet av BøgeJon

Synes absolutt at vi skal være åpne for alle.

Greia er jo bare at vi som enkeltpersoner må lære oss å sile ut det som er viktig for oss. På stadion, som på alle andre arenaer i livet.


Det er bare politikk og religion som kan engasjere og støte så mye som det har skjedd her.  Brynhild, Audi eller hva det måtte være - engasjerer ikke i nærheten så mye.  Det er ettertrykkelig bevist ved at det ikke er kommet slike reaksjoner når fex en bilsponsor går mye hardere til verks over høytaleranlegget enn det 3.16 gjorde.

At vi som enkeltpersoner må sile ut hva som er viktig for er jo helt korrekt.  På stadion så er det fotball som gjelder intet annet.  For meg er menneskerettigheter, adskillelse av Kirke og Stat samt fjerning av kristen formålsparagraf, blasfemilov og dagens Krl fag mye, mye viktigere enn fotball.  Så derfor er ikke stadion en arena for meg.  Stadion er ikke åpen for alle når man slipper til slike organisasjoner fordi der har mange sterke meninger.

Din reaksjon på et islamistisk tilsvarende initiativ er du i et lite mindretall om.  Ingen reagerer så mye som kirken når Muslimer vil bygge en moske, for egne penger.  Div kirkesamfunn og galematiasen som skriver brev ville reagert voldsomt om en islamsk barnehage hadde vært knyttet opp til FFK`s navn.

Et annet eksempel er at flere her og hos FB har trukket frem Drillos kommunisme som et negativt trekk knyttet til hans trenergjerning.  Og Drillo har aldri forsøkt å fremme sitt politiske syn i en kobling til FFK eller noen annen fotballklubb.  Dette er det kun mediene som graver i.  Tenk om han hadde fått gjøre det over høytalerne på stadion.  En velsignelse er uskyldig, men det er også ordet kamerater.  Endel investorer til FFK, som mest sannsynlig er å finne på høyresiden politisk, ville fått hakeslepp og flyktet fra klubben!

Derfor:  Dette skaper splid og missnøye, få det bort !



---------------------------

Dom flesta killar går ju på dom snyggasta tjejerna va? Slobban och jag går direkt på andrasorteringa. Skadad gods!.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340