Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

bateman

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 sep 04
Innlegg: 2656

Lagt til: 08 nov 05, 23:48
Opprinnelig postet av A9$h

Det er i hvertfall spillere som gir 100% innsats i kampene, et prakteksempel på dette er Blackburn Rovers, kjøpt inn alle de såkalte "drittsekkene" og "urokråkene" om du vil i Dickov,savage,lucas neil,thompson,ballemy, men det er sykt å se hva slags innsats disse spillerne gir på banen. Nå er det jo helt klart nivå forskjell på disse spillerne i forhold til ffk, så prøver ikke å sammenligne, prøver bare å medele at de såkalte "drittspillerne" kan gi en helt utrolig innsats og fitervilgje som man har mangla på ffk laget i  år

I flere kamper i år har vi sett et fredrikstad lag som ikke er stolte av å gå med drakta på banen, et lag som har visst en likegyldighet på banen som ikke ligner grisen. Kanskje det er på tide å få inn slike spillere,de er kanskje ikke de mest sportslige på banen, men de gir 100%.





faktisk et godt poeng. et lag kan ikke bestå av bare "snille gutter". joda både jonna,brenne og bertil kan jobbe som grisen, men totalt sett mangler vi et par spillere som virkelig blør for drakta samtlige 90minutter! risholt var "dritsekken" vår, og det har vært veldig tydelig at vi ikke har klart å erstatte ham.


forøvrig savner jeg mest innsats fra de på topp. hverken west,hoås eller wiig løper så mye uten ball defensivt. jeg mener det er en av grunnene til at midtbanen så altfor lett blir spilt igjennom. vi får sjeldent satt presset høyt i banen.

---------------------------

savner "svensk magi" allerede


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340