Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Husgutt

Landslagsspiller

Ble medlem: 08 aug 04
Innlegg: 4381

Lagt til: 08 nov 05, 19:34
jeg skjønner meg ærlig talt ikke på folk her inne.. man maser alltid om nye spillere uansett, også drar man opp helt latterlige spillere.. rob friend, dos santos, hulsker.. ingen av de er bedre enn de vi har idag.. var jo ikke såååå lenge siden folk ville ha biffen tilbake heller.....


vi har gode nok spisser.. kontinuitet er et bra stikkord.. jeg tipper at både wiig og hoås kommer til å slå ut i full blomst neste år..  når hoås og wiig står igjen med 10-11 mål hver etter neste sesong,skal jeg dra opp alle de negative postene..

hoås spilte i år en halvsesong på ving der han ikke hører hjemme.. i andre halvdel av sesongen fikk han pepper og ble mobbet....  for at en spiller skal lykkes trenger han å bli brukt på rett plass, han trenger tillit, selvtillit, å bli trodd på, samtidig som han trenger å kjenne spillerne rundt ham..  samme med wiig.. når wiig og hoås og west får enda en vinter til å bli trygge på hverandre på riktige plasser, tror jeg det blir riktig så bra neste år..

det er veldig få spisser som blir topscorere hvert år. de fleste går gjennom perioder der de har tørke og dårlige sesonger. dette gjelder alle spisser.. en spiss kan score 2 mål i en sesong og 30 i neste..

har stor tru på både hoås,west og wiig neste år

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340