Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 08 nov 05, 11:20
Man trenger strengt tatt ikke se så mange kamper for å danne seg et inntrykk om en spillers spillestil...

Om Friend har masse tjuvtriks og er en stygg spiller synes jeg for øvrig ikke er noe særlig godt argument for at han ikke kan bli FFK-spiller. Sånt ser man lettere på motstanderspillere enn sine egne. Husker f.eks. godt at jeg syntes Simen Brenne var en stygg spiller da han spilte for Moss...

Jeg sikler likevel ikke mye etter Friend. Rett og slett fordi jeg ikke mener han er såå forbanna god. Jeg så ikke særlig stort potensial i ham de kampene jeg så han spille for Moss, og han har også variert i prestasjonene for Molde. Jeg kan ikke se at han er noen bedre fotballspiller nå eller har større potensial enn Martin Wiig og Øyvind Hoås. Vil betrakte Friend som å være på noenlunde samme nivå som Markus Ringberg, kanskje litt svakere. Ergo blir det i min bok feil å hente han til klubben.

Men så virker heller ikke det realistisk pr. i dag. Friend har uttalt at han vil bli i Molde (dog ble dette kanskje sagt i seiersrus, og mye kan jo skje HVIS de rykker ned) og Molde ønsker ikke å selge. Dessuten vil nok Friend sikte seg inn på en større klubb enn FFK som neste arbeidsgiver.

---------------------------

"Har du en fotball så har du alt!" - Ivar Hoff


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340