Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5545

Lagt til: 06 nov 05, 21:19
Opprinnelig postet av bjervell
Opprinnelig postet av kanogvetalt
Men det viktigste av alt er å få en keeper som holder TL nivå. Denne sesongen har man ikke hatt det og det har kostet MANGE poeng. Om Staw blir klar i tide vil han kanskje kunne være god nok som 2. keeper. Da må bare klubben ut å finne en god 1. keeper. Sikker på at det er mange av dem ute i Europa. Det gjelder bare å finne den rette. Sjansen for at Myhre kommer er minimal.
Jeg er ikke enig i at Sørlie ikke holder tippeliganivå. Greit - han er ikke på øvre halvdel, og jeg sier ja takk til en bedre keeper, men like fullt holder han tippeliganivå, IMHO.


Etter sesongen i fjor så jeg alle målene i FFK sine kamper på web tv. Jeg vil ehr gi et kort resyme. 1. halvdel av sesongen handlet mye om at Sørlie STO å kikket etter baller som suste inn rundt ørene på ham. ALH gjorde en kanon høstsesong. Denne sesongen har FFK hatt 2 keepere som er utrolig passive. HVis du ser reprisene fra denne sesongen vil du se at det ikke er mange av målene som ikke kunne vært avverget. Det er også tydelig at back fireren ikke har hatt tillit til Sørlie og ALH denne sesongen. Det legger et godt grunnlag for usikkert forsvarspill også.

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340