Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Olavesen

Landslagsspiller

Ble medlem: 08 des 03
Innlegg: 1389

Lagt til: 06 nov 05, 20:43
Endret: 06 nov 05, 23:16
Opprinnelig postet av Rune Haugen
Opprinnelig postet av FFK1903
Lurer på hva som skal til for at vi skal slippe inn mindre mål til neste sesong jeg. Vi har jo et solid stopperpar i Piiroja og Bora, samt en god venstreback i Bertelsen. Når vi i tillegg hadde Drillo som trener så lurer jeg på hvorfor vi slipper inn så fordømrade mange mål, både i år og i fjor. Er det midtbanen som ikke henger med på notene, eller er det keeperne som har vært sløve med organiseringen? Det var faktisk kun to kamper vi holdt nullen i år (Borte mot RBK og Enga) og i begge kampene burde vi vel ha sluppet inn noen mål hvis fotballen var rettferdig. Til sammenligning var det seks kamper vi ikke scoret i år.

Derfor må vi vel fortest mulig få klar en keeper som klarer å organisere den bakre fireren skikkelig. Med Myhre mellom stengene hadde vi garantert sluppet unna en del billige baklengsmål.



Jeg har nevnt det før. Midtbanen vår holder ikke mål. Ingen av dem, ikke Brenne heller. Dere får trykke han til brystet aldri så mye. Det er min mening. Midtbanen skal være limet både forover og bakover. De har også skylden for at det ikke blir noe trykk fremover.


Tvert imot... Endelig begynner vi å få en midbane som holder mål. Simen og Bjørkøy sentralt er gode nok, Kvisvik er god nok. Får vi inn en god høyrekant eller en sentral (dersom Bjørkøy spiller kant) årnær`e seg.

Å mene at Brenne ikke holder mål blir merkelig. Harru sett noen kamper i år??  (Noen av de få han har spilt :) )

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340