Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

elin

Juniorspiller
Ble medlem: 31 mar 03
Innlegg: 156

Lagt til: 01 sep 03, 22:03
Kjære Krumtapp og andre som måtte føle for å lese dette...


Vet ikke helt hvilket hint jeg skal ta jeg.. Noen er positive til litt rytmer, mens andre er negative. Hva kan det komme seg av?!?? Jo, alle er forskjellige!!

Beklager, men jeg føler ikke for å stå sammen med Plankehaugen å skrike meg hes. Ikke for at jeg ikke liker det de gjør, jeg er faktisk medlem, men fordi dette ikke er min greie. Men all respekt for det!

Jeg liker ikke folk som skriker og synger.. Jeg kan ikke snakke med sidemannen, ei heller høre mine egne tanker, nå er det slutt på min tålmodighet, skjønn at dere ikke er velkomne.. Legg fra dere stemmebånda hjemme, og kom gjerne på stadioen.

Ja, jeg er usaklig, men det finner jeg ganske mange andre også.. Og bare til informasjon, ingen kritikk til Plankehaugen, liker bare å sette saken litt på spissen (beklager at det skal gå ut over noen...)!

Her inne, og i andre ffk fora, møter vi en liiiiten brøkdel av de som er på stadioen og ser på kamper, men dere kan ikke anse dere som majoriteten med talsrett for alle tilskuere. Flere er positive til alternativ heiing, mens andre er negative. Er trist at ofte det er de som har noe negativt å si som er å høre...

Hilsen Elin (nok engang) som vet at dette ikke er siste gangen noen kommer til å skrive usakelige innlegg under tema HEIING, eller SAMBA for den saks skyld...


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340