Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

elin

Juniorspiller
Ble medlem: 31 mar 03
Innlegg: 156

Lagt til: 01 sep 03, 19:50
Det er helt unødvendig å bue på både spillere og dommere. Jeg vil tro at de fleste gjør så godt de kan. Ikke har alle like godt falkeøye som vi tribunesittere... Det er like hyggelige å få støtte og support når ting går litt skeis, når ikke går akkurat slik VI (!!) vil, som da de skårer eller redder et mål. Noe de stadig får i form av mange forskjellige måter å heie på.

Opprinnelig postet av Topscorer
I går syntes jeg at det sambatullet ødela for heiinga. Det er mye kulere når plankehaugen drar igang og sittetribunen svarer opp.


Sambatullet ødela neppe mye rop mellom Plankehaugen og sittetribunen igår, meg bekjent skjedde dette to ganger, muligens tre, men det var alt... Dessuten må jeg si at Plankehaugen til tider er tafatte, og sittetribunen er jo heller ikke den mest livate gjengen. Ja, når de først er igang, er det virkelig liv, men så blir det stille - og ofte lenge.
Trodde det var positivt at det var liv på stadioen, og håper virkelig av Plankehaugen og alle andre supportere kan være åpne for andre innslag i fremtiden-vi vil jo alle det beste for byens lag!! Derfor håper jeg av hele mitt hjerte at det fortsetter å være liv på stadioen, enten det er ved rop mellom hovedtribune og Plankehaugen, korps, klapping, fallskjermhoppere, synging, straffesparkkonkurranser, heiarop, samba og alt annet som måtte forekomme på en kamp!!

Vær tolerante!!


Stor hilsen fra sambaspillende Elin, som er på kamp først og fremst for å støtte laget, ikke plage tilskuerne...



Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340