Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Asgeir

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 mai 04
Innlegg: 1048

Lagt til: 25 jul 05, 00:11
Det er lov til å kritisere Drillo, hvis man har noe å fare med.

Utsagn av typen "De som mener mest har minst greie på sakene" er bare tull, fordi det egentlig ikke sier en dritt, bortsett fra at vedkommende har definert seg sjøl som den lille eliten som kan noe om noe.

Hver bidige jævla Stadion-gjenger har ikke bare rett til, men noen ganger også *plikt* til å uttale seg om FFK. Hvorfor? Jo, fordi de betaler billett hver jævla søndag, og legger igjen sine kroner for å få igjen en opplevelse. Når så denne opplevelsen ikke er i overensstemmelse med det de har betalt, ja så har de seff rett til å klage.

Når et lag spiller dårlig er det naturlig å kritisere treneren. Sånn er det i hele verden. I dette tilfellet er det like mye snakk om hva som kom først, høna eller egget, i og med at ingen av oss her inne har oversikt over hva som har skjedd på trening, blitt sagt på samlinger, i trenermøter osv osv, så dermed har vi ikke grunnlag for å uttale oss med tyngde.

MEN, hver enkelt har rett til å klage, ja tilogmed syte fordi vi betaler billett for å få noe igjen! Hvis en kæll ikke føler han får noe igjen for penga, så er det fankern så klart han kan klage, for ingen kan anklage noen for mangel på opplevelse!

Jeg oppfatter faktisk Drillos utsagne om spillesystem som enormt respektløst overfor alle de tusener som betaler penger for å se fotball, og dermed er i sin fulle rett til å mene masse om fotball. Kunnskap eller ikke!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340