Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Max

Bedriftsspiller
Ble medlem: 20 jul 05
Innlegg: 1

Lagt til: 20 jul 05, 14:18
Opprinnelig postet av Vetlings
Spør deg selv:Hva gjør Drillo før og under kampen?
INGENTING!!
Han setter opp laget(ække sikkert han gjør det engang).greit nok! Hva ellers gjør han?...gir spillerene geografi-spørsmål!!?
Eggen og Ahlsen skal ha mye ære!...så hvorfor ødelegger Drillo ALT for Fredrikstad!? Han gjør jo ærlig talt at vi taper! Geografi-spørsmål øker ikke prestasjonene til spillerene! Det er Eggen og Ahlsen som står for det!
Hvorfor være tilhenger av Drillo??

Mye sannheter i dette innlegget, men Drillo tar ut laget, selv fra sykesengen (uten å ha sett spillerne på trening eller rekruttkamp). Han lå til og med i "senga" og dikterte hvem som skulle byttes inn over mobiltelefonen! Snakk om Power Trip!

Han har 100% sine egne formeninger om hvem som skal spille uavhengig av hva Eggen sier. Og det har (synes jeg) vært en del rare innbytter og startoppstillinger i våres (spesielt de siste 5 kampene med mange skader). Men er du ikke Drillo spiller av type, så setter han heller inn en antatt dårligere spiller enn å velge en spiller som beholder ballen innad i laget og som er i super form! Det er hans fulle rett, men ikke særlig god lederstil for spillere eller spillergruppen som helhet!

Konklusjon: er du ikke er en "Drillo spiller" som han har troen på og som er kjøpt inn i hans tid i FFK - kan du håpe på bedre tider (under en ny trenger – la oss håpe det blir Eggen – gitt at han ikke er hjernevasket av Drillo) eller like godt finne deg en annen klubb - ref en del overganger i deg siste!

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340