Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Vidar

A-lagspiller
Ble medlem: 09 aug 04
Innlegg: 239

Lagt til: 17 jul 05, 13:57
Opprinnelig postet av Det ordner seg alltid


PS! Det samme gjelder forøvrig utskjelte Ivar Hoff. Alle tror han var en elendig trener. Han hadde faktisk gode resultater han også. Spillerne misliker ham fordi de er livredde for kritikk, og mener han "ikke har peiling". Snakk om skivebom, han er sansynligvis vår fremste tv-ekspert.


Her var det jaggu mye "nye tanker". Hva er du for en egentlig? Begynner å få assosiasjoner til okkupasjonen under siste verdenskrig nå..
Hvorfor skrev du ikke "årnær seg" når du først valgte det nicket forresten?

Når det gjelder Drillo og Vålerenga så er det å bemerke at laget ble et vinnerlag nesten umiddelbart etter at Drillo overtok. Altså kan det vanskelig ha sammenheng med treningsarbeid nedlagt over tid ledet av Drillo. Det beviser på ingen måte at Drillo er en god klubbtrener, i høyden at han er god til å komponere et lag. Det som gjorde seg gjeldende var vel først og fremst "Drillo-effekten" som alle snakker om. Få inn et navn med assosiasjoner man liker og man kan få et kick på det psykiske plan. Det er placebo og reelt nok, men effekten er basert på innbildning og forsvinner etterhvert i møte med virkeligheten. Vålerenga har røtter i arbeiderkultur, og det passet jo utmerket med Drillos underdogs-fotballfilosofi, så det ble ingen kollisjon med klubbsjela og dermed traff "Drillo-effekten" som et skudd.
Helt annerledes i Fredrikstad. Uansett hvor lenge man lå i 2.div så tviholdt man på stikkord som "aristokrat" og gjør det fortsatt, fordi det er her klubbsjela ligger. En forventning noe fint, om *spill* av høy klasse, med fart og teknikk. Det er greit å ikke lykkes alltid, men man har plikt til å prøve.

Jeg synes man allerede har gitt Drillo den tillit og ro en trener har krav på, men når det i realiteten kreves at man skal gi slipp på alt man har kjært, legge seg i rennestenen og rope på hjelp da er det nok.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340