Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10070

Lagt til: 16 jul 05, 22:14
Endret: 16 jul 05, 22:19
Opprinnelig postet av kenneth
Hvorfor står det ikke noe i den såkalte pressemeldinga om HVORFOR Markus ville flytte på seg??

Gutten burde tåle å høre at han kanskje ikke er 1. valget lenger. Det fikk Sørlie høre i vinter og hva gjorde han? Jo, han brettet opp armene, tok opp kampen og vant. Nå er han soleklart førstevalg på keeperplassen.

Jeg skjønner godt at ledelsen og trenerne i FFK ikke ville evt. kunne gi Ringberg en 4.5 årskontrakt. Det hadde aldri jeg gjort om jeg bestemte heller. Dessverre skjønner jeg det enda bedre at Markus da valgte Ham-Kam fremfor FFK.

Faktumet er at Markus er en rimelig middelmådig Tippeligaspiss. Nå har vi endelig fått inn en midtbanekriger som forhåpentligvis er i form, og da trenger vi ikke lenger en spiss som kriger, men en spiss som er der fremme spisser skal være og faktisk scorer mål.

At Markus valgte å forlate FFK i stedet for å ta opp kampen er bare å beklage. Ønsk gutten heller lykke til. Nå har han sikret pensjonen og kan bli gammel på Hamar... Med ei datter som får Hamar-dialekt.

Lykke til, Markus!

Tiden med deg i FFK har vært fantastisk, men nå skilles våre veier. Ønsker deg lykke til videre og håper du blir en stor suksess hos Ham-Kam. Det var nok riktig å flytte på seg nå.

At FFK legger det emosjonelle til sider og kun er ute etter å forsterke laget, er for meg et sant tegn på profesjonalitet. Sympatikontrakter har jeg intet til overs for.

FFK har hele tiden sagt at de ville forlenge med Ringberg, men når han da selv tar kontakt med Ham-Kam "bak" ryggen til FFK, så skjønner jeg godt at de godtar et bud.

---------------------------

Ansvarlig redaktør

"Solen smiler til glade gutter..."


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340