Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Rund

Knøttespiller
Ble medlem: 17 jul 05
Innlegg: 61

Lagt til: 17 jul 05, 14:58
Opprinnelig postet av Det ordner seg alltid
Det vi ser nå er helt normale barnesykdommer hos en fanskare som ikke har vært ute så mange vinternetter før.


Morsom formulering. Jeg trodde FFKs supportere nettopp hadde vært ute både mange og lange vinternetter før? Hvor mange år tok det før FFK igjen var tilbake i tippeligaen?

Opprinnelig postet av Det ordner seg alltid
Så vil jeg gjenta min tidligere oppfordring til styret i Plankehaugen:
Kom på banen, og sett ting i perspektiv for de som ikke klarer det selv.


Mener du at de som ikke er enige med deg, ikke klarer å se "ting i perspektiv"? Eller hva foranlediger deg til å komme med en slik påstand?

Selv er jeg meget skeptisk til den utvikling jeg har sett etter at Mokkelbost kom inn som leder. Jeg var til stede på det første åpne møtet med ham der han skulle presentere seg og sine planer for klubben.
Allerede på dette første møtet ble jeg skeptisk. Mokkelbost hadde åpenbart ikke giddet å forberede seg det minste til dette første møtet med medlemmene og supporterne.
I rask rekkefølge liret han av seg den ene plattityden etter den andre. Flosklene haglet, og dessverre var det ingen substans innimellom flosklene, heller.

Jeg bemerket dette til min kjære livsledsager, som bad meg gi mannen en sjanse. Og det har jeg gjort. Men hittil har jeg bare kunnet se at klubben har blitt mer lukket, og at gløden - og spillegleden? - i spillet gradvis har dabbet av, og at resultatene før sommeren var triste. Selv om laget til tider spilte meget bra, så ville det seg ikke foran mål.

Jeg har hittil ikke sett noenting som har rettet opp mitt første inntrykk av Mokkelbost; nemlig at hans lederskap preges av en arroganse som jeg frykter er meget destruktiv. Jeg har ved noen få anledninger vekslet noen ord både med Eggen Jr og Harry Hansen. Disse to svarer på spørsmål på en ekte og direkte måte. De framstår som ærlige og engasjerte sjeler.
Mokkelbost gjør dessverre ikke det.

Jeg har nettopp registrert meg på dette forum, så jeg ber om overbærenhet med evt brudd på den spesielle kultur som råder her.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340