Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Det ordner seg alltid

Bedriftsspiller
Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 17

Lagt til: 17 jul 05, 13:45
Opprinnelig postet av Fjedjik
Veldig mange av dere som forsvarer administrasjonen i FFK har registrert deres brukeridenter i juli 2005. Meget pussig, men velkommen til forumet!

Nå er det ikke slik at de som støtter ALT blindt er de beste supporterne.

De som sier ifra når noe er galt er de som påvirker klubben i riktig retning. Selvfølgelig vil alle at FFK skal være et topplag i Norge. La oss sørge for at vi klarer det med verdighet og god moral. Jeg vil ikke støtte enkeltpersoner som bryter med god etikette. Jeg vil aldri akseptere løgner for at en situasjon skal se bedre ut en den er. Jeg kjøper ikke klær av produsenter som benytter seg av barnearbeid. Jeg støtter ikke aksjefond som investerer i utnyttelse av regnskogen. Jeg støtter iingen fotballklubb som ikke er menneskelig. Jeg elsker FFK og vil derfor gjøre mitt for at FFK opptrår på en måte som gjør at jeg ønsker å identifisere meg med klubben. Hver gang klubben går over streken kommer jeg til å si ifra. Jeg er ikke mindre supporter for det, bare en med ønske om å se FFK i toppen hvor de samtidig kan se seg i speilet!


Det er riktig som noen bemerker at mange av oss "positive" ikke har deltatt i forumet tidligere. Dette gjør vi for å bidra til at de mest engasjerte supporterne i forumet får noen nye perspektiver og innfallsvinkler.Jeg er ingen utsending fra styret.
Det er lov å være litt klartenkt i disse "hylle Markus, sparke Drillo" tider.

Selvsagt skal vi protestere når vi er sterkt uenige. Men det er mulig å gjøre dette på en sivilisert måte. Da øker også muligheten for å blitt tatt seriøst, og for å få gjenomslag for sine synspunkter. Og det er vel et mål i seg selv, eller...???

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340