Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

keiko

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 jul 04
Innlegg: 11332

Lagt til: 16 jul 05, 23:08
Opprinnelig postet av GelderdEnd
Opprinnelig postet av keiko
det går ikke lang tid føre ham-kam merker problemet med at ringberg ikke klarer å skåre på 110 % sjangser. la drillo jobbe så skal vi se at denne drllo tar serie gull i 2007 ;)


jeg har fått med meg at du ikke er en stor Ringberg fan, men skal jeg være helt ærlig så kan jeg bare se at markus har misset en virkelig kjempesjanse i år (hjemme mot tromsø).

FFK har desverre produsert svært få målsjanser denne sesongen. Mulig dette vil bedre seg nå, med raymond og enerly på kantene, men jeg tror ærlig talt at ringberg ville puttet en del i høstsesongen (det vil vi uansett aldri vite nå da..)..

at vi skal ta seriegull i 2007, har du sett mye som tyder på det hittil i år eller?

drillo har vel absolutt ingenting å vise til som klubbtrener eller så jeg personlig er fornøyd om vi berger plassen og kanskje kan kjempe om en ueafa cup plass i åra som kommer..
lar du drillo bygge så skal du ikke se bort fra at han er en av dem som tar ffk til gull neste år.. snakker vi dette året er jeg glad for en 6 plass.. håper vi klarer å kansje være en av laga som blir med på royal spill, men da må dem som ikke klarer å gi FFK kraft vekk.. jeg har før skrevet hvilken navn som jeg mener må vekk

---------------------------

se jeg har gjort siden min enda bedre http://keiko99.net det er norsk forum og det er nytt. ta en titt da


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340