Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Vidar

A-lagspiller
Ble medlem: 09 aug 04
Innlegg: 239

Lagt til: 16 jul 05, 22:18
Endret: 16 jul 05, 22:19
Opprinnelig postet av Det ordner seg alltid


Og tenk noen år tilbake. Samme system, samme filosofi. Ubetinget lojalitet fra spillerne og det meste av Norges fotballfans. Nr. 2 på FIFA-rankingen. Seier mot Brasil, Argentina, England, Nederland, Italia. Et tiår fylt av historiske øyeblikk vi ALDRI glemmer. Vi er ikke blitt totalt historieløse er vi...???


Nåja, både svensker og dansker fikk vesentlig bedre resultater i store mesterskap med sine landslag i samme periode, uten å utnevne treneren til helgen og geni for det. Det spesielle med Drillo er vel bare at han har en slik negativ spillefilosofi, som gjorde laget hatet ute og sånt har en unik samlende effekt internt. Det er jo en slags krig man driver.

Opprinnelig postet av Det ordner seg alltid

Så kjære supportere! Vi vil alle klubbens beste. La oss nå samle oss rundt klubben, laget og trenerne. Ingen norsk trener har bedre merittliste enn Drillo. La oss stole på vår mann, han har en plan. La mannen få sette denne planen ut i livet uten å bli spiddet i ryggen av lagets egne supportere.


Han har ingen plan, bare hakk i plata.
Sorry jeg kan ikke se det tjener til noe å opprettholde livsløgner. Jeg håpet det beste da han kom seilende på en fjøl, trodde han ville legge gammel filosofi på hylla, men han har sviktet. FFK har ingen problemer idag som ikke er skapt av Drillo etter at han kom. Lund Hansen, Enerly, Risholt, West, alle var de knallgode i høst. Når alt skal dreie seg om å gjøre late Hoås så god som mulig, klart det blir problemer og disharmoni da. Hva slags plan er det?
Det strategiske valget av Hoås er bare rot, kommer av en usalig blanding fikse ideer og personlig sentimentalitet. Det ene er at han er over 2 m høy og det andre er at han er så god til den samme type "ballen-er-min-min- og-bare-min" finter som Drillo selv var så flink til som spiller...

Men for all del, det å drive med fotball er jo på mange måter en takknemlig jobb. Det er jo bare å ha litt flaks og elementære ferdigheter, samt at motstanderen gjør ting feil, så kan man stikke av med gull og grønne skoger..

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340