Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Det ordner seg alltid

Bedriftsspiller
Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 17

Lagt til: 16 jul 05, 21:09
Som en stor FFK-supporter forstår jeg at dere reagerer når favorittspilleren blir solgt. Men ta en pust i bakken nå, og tenk dere litt om. Ledelsen har gjort en stor feil, de har informert for dårlig. Det kan vi alle være enige i.

Men når det er sagt, så har Plankehaugen bommet fullstendig i vurderingene av de siste hendelsene i klubben. I stedet for å fyre oppunder all misnøye, burde EKTE supportere jobbe for klubbens beste. Er det til klubbens beste å sparke treneren eller signalisere mistillitt hver gang supporterne er uenige? Neppe. Er det til klubbens beste at avisene skriver at supporterne vil sparke Drillo? Neppe.

Tror noen av dere virkelig at Ringberg er solgt mot sin egen vilje? At Drillo ikke ser hans kvaliteter? Tror dere at klubbledelsen frivillig kvitter seg med en av de beste spillerne? Selvsagt ville klubben beholde Markus.

Dette dreier seg om 2 ting.
1) Markus krevde lovnad om at Drillo ville satse på ham i fremtiden. At Drillo vil ha inn enda bedre spillere til neste sesong, og da selvsagt satse på disse, er vel kjempeflott for klubben, er det ikke...? Men ikke bra nok for Markus, og da ønsker han å reise i stedet for å ta opp kampen. Forteller ikke dette om en spiller som setter seg selv foran laget? Eller er Markus viktigere enn medaljer i Tippeligaen til neste sesong? For vi snakker forberedelser til neste sesong, dere skjønner det? Markus ville ikke engang spille sesongen ut. Slike holdninger får ikke respekt av meg.

2) Markus (og Roger) klarer ikke å stoppe å uttrykke mistillitt til lagets spillesystem. Når en trener er ansatt må det vel være lov å kreve et minimum av lojalitet til vedkommende og hans opplegg. Det vil aldri bli gode resultater i en klubb som drar på negative krefter blant spillerne. Hvis disse da i tillegg erstattes av enda bedre spillere.....da lukter det medaljer.

Og tenk noen år tilbake. Samme system, samme filosofi. Ubetinget lojalitet fra spillerne og det meste av Norges fotballfans. Nr. 2 på FIFA-rankingen. Seier mot Brasil, Argentina, England, Nederland, Italia. Et tiår fylt av historiske øyeblikk vi ALDRI glemmer. Vi er ikke blitt totalt historieløse er vi...???

Så kjære supportere! Vi vil alle klubbens beste. La oss nå samle oss rundt klubben, laget og trenerne. Ingen norsk trener har bedre merittliste enn Drillo. La oss stole på vår mann, han har en plan. La mannen få sette denne planen ut i livet uten å bli spiddet i ryggen av lagets egne supportere.

La oss igjen vise oss frem som de beste supporterne i Norge!
Med full støtte fra Plankehaugen vil Drillo føre FFK til medalje i 2006.
Da blir det fest da.

PS! Jeg er ingen utsending fra styret.
Det er lov å være litt klartenkt i disse "hylle Markus, sparke Drillo" tider. Det er riktig som noen bemerker at mange av oss "positive" ikke har deltatt i forumet tidligere. Dette gjør vi for å bidra til at de mest engasjerte supporterne i forumet får noen nye perspektiver og innfallsvinkler.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340