Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FleXUS

Juniorspiller
Ble medlem: 12 mar 05
Innlegg: 105

Lagt til: 16 jul 05, 14:59
Opprinnelig postet av Hårek
Uansett hva som skjer så går man ikke ut offentlig å skjeller ut sine egne supportere!!!!!! :mad: nå er glasset blitt helt fult og det renner over i store mengder!!!! hvem er denne idioten Arve Mokkelbost som kom hit til Fredrikstad og river ned klubben???? :mad: jeg synes plankehaugen og hele stadion skal vise sine meninger i første seriekamp. for det første hylle Markus og så ha noen ord mot ledelsen. Det er noe ugler i mosen med han Mokkelbost angående denne Ringberg overgangen. :confused::mad:


DU kan vel selv tenke deg spørsmålene mokkelbost må fått fra rikspressa?

Ikke lett å svare på de uten å si at man er uenig...og igjen lett for en journalist å skrive hva han ønsker.

Vi vet ikke alt, og for alt vi vet så ville kanskje Ringberg bort.

Likevel er det vel mest sannsynelig at det var usikkerheten rundt ny kontrakt og et kjempetilbud fra HamKam som var avgjørende....FFK ville neppe satser på Ringberg i 4 år..sånn sett var 1,5 mill utrolig bra, hvis det stemmer..

Ringberg har gjort en kjempejobb for FFK..hyll ham gjerne for det men å selge ham trenger ikke og være noen tabbe av ledelsen. Jeg tror han kunne gjort mer for klubben , men kontrakten går ut og hva signaliserte Ringberg innad i klubben...det får jeg aldri vite...Synes det blir feil å kritisere klubben når vi ikkke har alt av fakta...I slike situasjoner så vil det alltid dreie som om hva vi tipper....

Skulle gjerne ønske meg en forklaring, og Mokkelbost og Drillo har forsåvidt prøvd å gi meg den. Alt i alt er ikke situasjonen så ille. Jeg støtter FFK.

ER litt artig med alt oppstyret ettersom jeg har følt meg så alene med positive ord om Ringberg i år, men det sier jo mye om mange...

Støtt opp om klubben

---------------------------

"Trying is the first step towards failure" Homer Simpson


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340