Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Asgeir

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 mai 04
Innlegg: 1048

Lagt til: 18 jul 05, 00:33
Markus er nok på et punkt i sin karriere hvor "du blir ikke satsa på" ikke akkurat er den beskjeden han ønsket å motta fra FFK-ledelsen.

Han har ikke mange år foran seg som fortballspiller på høyt nivå, og jeg forstår veldig godt at han gikk til Ham-Kam når de tilbød ham bedre lønn enn han har og over lang tid. Markus må rett og slett få litt mer kroner ut av jobben enn han har hatt.

Og for FFK-ledelsen vil dette bli en ditto lærepenge, man må slutte med å prate med spillere på en måte som gjør at de begynner å fundere med tanken om å skifte klubb!!! Det at "Markus ikke vil bli satsa på" er bare bullshit, for hvis Markus er god på trening og putter på baller er det klart at han blir satsa på!!!

FFK må slutte å psyke ut og "prate" med spillere som ikke har innfridd de siste fjorten dagene! Det må tenkes mer langsiktig i alle ledd, også i troppens sammensetning! At en spiller som har spilt så mange kamper som Markus har uten skader, så sier det seg sjøl at han ikke blir uten verdi for FFK bare ved et pennestrøk!

Det virker som om man har satt igang en prosess for å etablere FFK i toppen, og at man vil kvitte seg med de "gode, gamle" spillerene som representerer oppturen, men ikke elitefotballen. Og jeg har ikke noen tro på den samme prosessen, fordi spillere som blør for drakta er en sjelden vare disse dager, med gjennomprofesjonelle organisasjoner.

Når spillere med stort potensiale forsvinner fra klubben fordi ledelsen ikke *tror* de passer inn i den profesjonelle linja de har lagt opp til, da lurer jeg på om ledelsen skyter totalt over mål, og at de må forstå at de ikke forvalter Barca eller ManU!!!

Etter mitt syn er det flott at man har ambinsjoner om å etablere FFK i toppen av norsk fotball. Men IKKE FOR ENHVER PRIS! Man skal ikke gjøre dette ved å spiller drittfotball, ikke ved å skalte og valte med spillere, ikke ved å ha en uimotsigelig lederstil. Vi kan rett og slett ikke godta at viktige saker blir ofra på ambisjonenes alter!

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340