Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

ajg

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 jun 03
Innlegg: 2205

Lagt til: 04 mar 05, 23:35
Endret: 04 mar 05, 23:44
Hovedsponsor: "Det årnær sæ", det kommer en snarlig løsning sa Arve. I tillegg hadde de fått inn 10 millioner i øvrige sponsorpenger de siste 10 ukene.

Keeperen fra Brasil: Han ble ikke funnet på nettet. FFK får daglig en rekke tips om spillere, og Arve hadde spurt Drillo om hva de skulle gjøre med denne spilleren. Sjekk han ut, svarte Drillo. Det gjorde Arve, men det viste seg at han ikke hadde sjekka godt nok. Det tok han også selvkritikk for.

Hvorfor hente inn enda en keeper:
Det er kjekt å ha 4 keepere i stallen, mente Arve. Plutselig blir 2 keepere skadet og da står vi igjen med en junior som vi ikke kan kaste ut i løvens hule så raskt. Når Zoran svarte med at vi til sammenligning står med kun 3 sidebacker som kanskje ikke er gode nok for TL noen av dem, ble Arve forbanna og sa: Hold kjeft og vent til jeg er ferdig med å snakke!

Viikmae: Drillo hadde uttalt til Arve at han ikke hadde gjort det så bra i dagens kamp som han gjorde sist, så det er ikke sikkert det blir noen kontrakt på han.

Øvrige forsterkninger: FFK har ikke økonomi til å hente kjente stjernespillere. De har derimot en liste de arbeider ut i fra, og dersom ikke Viikmae får kontrakt går de på neste mann på lista.

Bidrag til nye spillere fra supporterne: Dette var Arve motstander av. Han mente at klubben klarer å stå på egne bein, og at supporterne ikke skal betale noe mer enn de allerede gjør. Han snakka også noe om at det ble noe feil med forvaltninga hvis supporterne betaler en spiller.

Hva Arve har å tilføre FFK-systemet: Erfaring og godt stå-på humør, svarte han.

---------------------------

For Fredrikstad, for Fredrikstad, står vi én for alle og alle for én!



HATER ARVE MOKKELBOST!!!!!!!!!!!!!!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340