Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

kjell

A-lagspiller
Ble medlem: 28 jun 03
Innlegg: 516

Lagt til: 21 feb 05, 20:17
Opprinnelig postet av Costanza
Snæbbussaristokrat 1 har åpenbart mye å fare med, men det blir i perioder litt voldsomt med den forutsigbare ukritiske begeistringen han møter all kritikk som blir rettet mot klubben.

Jeg er enig med Snæbbussaristokrat 1 om at det kommer mye unødig, usaklig negativ kritikk, men av og til er også kritikken berettighet, i det minste saker og ting det bør være legitimt å sette spørsmålstegn rundt.

Og det er ikke slik at man enten "alltid må tenke positivt eller negativt". Det går an å tenke selvstendig, rasjonelt uten at man tar utgangspunkt i det negative/positive. Rett og slett være åpen for begge sider, men samtidig saklig.

Det blir bare litt parodisk når én person hele tiden svarer på all mulig kritikk på den måten Snæbbussaristokrat 1 ofte gjør. Begrunnelsene er tynne og alltid beslektede uavhengig av spørsmålet som reises.

På en annen side kan jeg si det samme om enkelte på "alltid negativt"-siden.

Verden er ikke svart-hvitt, gutter.

(men ser at dette egentlig er en avsporing i debatten om FFK-spillerne sine sko...)


Skjønner hva du mener. Og det er helt greit å si hva man mener på en saklig måte uten at man tar utgangspunkt i det negative. Men jeg mener at det noen ganger blir litt for mye negativt. 9 av 10 her inne hadde jo mer enn nok med å slenge dritt om Harry Hansen og håpet at FFK skulle rykke opp fra 1. div i år. Hvis man ikke har troa som fotballsupporter burde man kanskje finne seg en annen hobby.
Hvor mange er det som skrev noe positivt om at HH hentet, Bora, Raio, Lund Hansen, Barrett og Enerly som alle preget TL? Synes bare folk er litt for opptatt av å kritisere.

Men det kanskje disse konfliktene som holder forumet her i gang. Så det er kanskje greit nok?

---------------------------

Ære være plankebyen!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340