Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Rhythmatist

A-lagspiller

Ble medlem: 16 feb 04
Innlegg: 413

Lagt til: 05 nov 04, 10:25
Endret: 05 nov 04, 10:29
Dette med Dinamo Zagreb-artikkelen i "avisa" vår synes jeg var veldig interessant! Som barn lærer man av de større barna, som voksent menneske lærer man av de med mer erfaring, og som supporterklubb bør vi lære av de som er større enn oss. Som nevnt mange ganger, Klanen blir smågutter i denne sammenhengen. Jeg kunne gjerne tenkt meg at noen av dere som drar på fotballtur til England, Tyskland, Italia etc. kunne skrevet litt om hva dere opplevde der. Hvilke inntrykk sitter dere igjen med? Skulle gjerne gjort det selv, men økonomien har aldri tillat meg å følge mine kjære United og PSG i særlig grad.
Men tror det sitter mange som ikke "tør" skrive der ute.

Når det gjelder Klokan så synes jeg det er veldig bra at det kommer kritikk, diskusjoner trenger vi! Men jeg vil samtidig tilføye at jeg støtter kroaten, har lært ham å kjenne som en bra mann, og en bra supporter. Og en initiativtaker vi skal ta vare på.

Vil også si at på et forum som dette blir det ofte misforståelser, vi skumleser gjerne litt, særlig i en så lang tråd som denne. Men det går jo an å nappe tak i personer også. Klokan er ingen fiendtlig innstilt fyr, så å ta en prat en kveld på byen eller i samband med en fotballtur (Aaaaaaaaltfor lenge til neste!), kan også være en idé.

Ja til fremdrift!

---------------------------

Bams-fia, Jack og sang!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340