Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Klokan

Landslagsspiller

Ble medlem: 27 apr 03
Innlegg: 2247

Lagt til: 05 nov 04, 09:45
Nå har vi skikkelig diskusjon her og da kan jeg vel svare tilbake.
Når det gjelder plankehaugen avisa så er det slikt at Lars har uttalige ganger spurt etter folk som kan sette seg ned og skrive et eller annet som kan passe der men NADA ... ingen hjelp å få.
2 uker før han begynte å skrive nytt nummer ble han med meg på tur og fikk kjempe inntrykk av en annen type support og derfor ville han dele det med dere. Jeg gjentar en gang til : eneste jeg hadde med dette inlegget var at jeg var sammen på tur med Lars.
Når det gjelder skjerfet mitt .... har faktisk hatt det skjerfet nå i flere sesonger og er merkelig at folk begynner å reagere nå? Det er ikke Dinamo Zagreb skjerf (dem har jeg 4 av hjemme men er blå) men derimot landslagsskjerfet til Kroatia. Skjerfet har samme farger som FFK og har begynt å bruke det p.g.a. det og denne gangen jeg begynte å bruke det da var det ikke så mange FFK skjerf å oppdrive. hvis det er så provoserende at jeg som forsanger bruker dette skjerfet da kan jeg heller trekke meg tilbake i det hjørnet der jeg sto før og ingen har lagt merke til dette for jeg kvitter meg ikke med dette etter 6 år jeg har hatt det med meg.
Snæbbus nå har jeg svart på en del spørsmål og nå vil jeg gjerne vite hva mener du med "å ha finger i alt" . Forsanger opplegget har vi avklart men hva mente du med annet.

---------------------------

Da nije bilo tebe, na teskom putu mom.

Ja nikada pjevao ne bi, jer ne bih imao kom.

Dinamo Zagreb


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340