Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Aristokrat

Knøttespiller
Ble medlem: 02 jul 04
Innlegg: 25

Lagt til: 05 nov 04, 08:53
Endret: 05 nov 04, 09:06
Opprinnelig postet av Jonek
Et tips til dere som ikke er noe interesert i Dinamo Zagreb og synes det var mye med 6 sider. Hopp over sidene da vel.
Det som Klokan har tatt tak i i Plankehaugen var er must, for at PH skulle heve nivået på syngingen. Jeg forstår ikke hvorfor noen kan ha problemer med det Klokan har tilføyd PH.

snæbbusaristokrater i alle tall og fagrer bør jo heller selv få en finger med i alt som skjer og bør bli gjort. Ikke klag på at andre tilføyer noe som dere ikke selv klarer.

Opp på gjerdet Klokan!!!! syng høyt og lenge!!!


>Enig at han bør være på gjærdet og "dra igang" til storstilt stemning og unison synging. Genial jobb det der Klokan og vi hadde nok ikke hørt så bra ut hvis ikke du og DJ hadde dratt igang. Ikke fullt så enig i at plankehaugenbladet bør ha 6 sider med en kamp som Dinamo Zagreb spiller. Bladet er av Fredrikstad supportere, for Fredrikstad supportere. Og det bør inneholde ting og saker rundt FFK og Plankehaugen. Det bør og være litt om andre ting som skjer i Fotballnorge + litt Europa. Men 6 sider var litt mye om ET lag.

Det begynner å bli en del medlemmer i plankehaugen, og bladet bør derfor "nå ut til flest mulig". Hvis dere skjønner hva jeg mener. Men det er en redaksjonell sak. Redaktørerene bør ta tak i litt kansje.

Det er fenomenal innsats fra Plankehaugen i år. Vi er ferske i gamet, men har bestått med glans. Og saklige tilbakemeldinger, ja det gjør mennesker bare bedre.


---------------------------

Known as ARISOKRAT on VG Fotball-Norsk

Fornyet kontrakt!!!! :o)


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340