Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5435

Lagt til: 19 nov 21, 19:53

Nest siste kamp i serien og turen går til Briskeby og vi har fortsatt en teoretisk mulighet til direkte opprykk, men vi snakker vel om en sjanse på 1:1 000 000. Mer realistisk er kanskje tredjeplassen. Kun to poeng opp til Jerv bør være mulig. Men da bør vi først vinne mot Hamkam.

Siden vi var på nivå to i 2003 og begge lagene rykket opp har vi møttes syv ganger på Briskeby. Disse syv kampene har gitt tre tap, to uavgjort og to seire, men forrige gang vi møttes var tilbake i 2014. Da vant vi 3-1 etter mål av Nystrøm, Åsheim og Aderamola

Det blir nok værre i år. Kamma står kun med tre tap, det siste 21. juli mot Aafk og har en sjuk målforskjell med 39 plussmål. De viste likevel svakhetstegn sist hvor de bare klarte 1-0 mot Blink, så det er lov til å håpe at de mentalt har tatt ferie. Dog tvilsomt.

Hos oss er alle spillere klare med unntak av Aukland som må sone karantene grunnet seks gule kort. Etter en liten downperiode med svakt spill og misbrukte muligheter fikk vi en god opplevelse mot Aafk før landslagspausen selv om vi klarte å rote bort seieren på overtid. Det var likevel såpass oppløftende spill at jeg har troa videre.

Vil til slutt sitere Terry Pratchett: 

Opprinnelig postet av Terry Pratchett
“Scientists have calculated that the chances of something so patently absurd actually existing are millions to one. But magicians have calculated that million-to-one chances crop up nine times out of ten.”
 
Så da er det kanskje fortsatt håp? Funka for Stjernen i går :-)

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340