Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

ffk1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 06 aug 10, 12:15

Opprinnelig postet av Haarek
Skjønner ikke at man kan klage på FSI,dem bidrar med penger til å kjøpe spillere,selvfølgelig bestemmer dem selv hvem dem vil betale for,og FFK sier vel bare nei hvis det er en spiller dem ikke vil ha i klubben?Hva hadde vært så mye bedre uten FSI da?FFK har vel fortsatt ikke penger til å kjøpe spillerer?,og hadde dem hatt det ,så kunne dem bare gjort det uten å spørre FSI ! Klarer ikke se noe negativt med FSI!

Tenk deg at Aune trenger sårt en forsvarsspiller. Jocke har speidet i flere uker og har funnet to spillere som virker svært lovende. FSI sier nei, de vil heller ha en kjent norsk spiller og er villig til å kjøpe kun denne spilleren. Er det da bare for FFK å si nei til denne spilleren? De må enten klare seg uten en sårt tiltrengt forsvarsspiller, eller takke ja til spilleren FSI har foreslått og stilt med penger for.

Dette har ikke nødvendigvis skjedd ennå, selv om for eksempel saken med Espen Hoff virker som et slikt tilfelle. Nå har jeg ikke skrevet at alt hadde vært så mye bedre uten FSI, bare at det ikke kun er positivt med en slik ekstern pengebinge.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340