Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

ffk1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 05 aug 10, 00:17
Endret: 05 aug 10, 00:18
Endret av: ffk1903

Opprinnelig postet av solano2
Skal selvfølgelig ikke klage på Spillerinvest, men hvis de kunne fått denne spilleren for 1,2mill(!!!) så må jeg si meg MEGET skuffet over at de ikke så potensiale i denne spilleren.

Og jeg som fikk huden full av kjeft fra enkelte tidligere i år da jeg ymtet frempå at Spillerinvest ikke nødvendigvis bare er en positiv greie, ettersom de kan legge føringer i hvilke spillere som kommer til klubben - spillere de selv ønsker til klubben. De ville jo veldig gjerne ha Espen Hoff til klubben, selv om det kanskje ikke var førstevalget til trenerteamet. Nå sier de nok en gang nei på FFKs forespørsel. De sa vel også i fjor nei til en spiller som FFK hadde speidet på i lengre tid.

Hvis Spillerinvest fortsetter å si nei til spillere FFK vil hente, mens de blar opp penger til spillere de selv vil kjøpe, er jeg da fortsatt paranoid når jeg hevder at dette ikke bare er positivt? Trenerteamet kan da fort stod mellom to valg: Ingen spillere, eller spillerne Spillerinvest vil ha. Valencia og Andersson kom fort, mens det går treigere med ukjente spillere med større potensiale. Det var vel også et tilfelle hvor Henning Forsberg (?) hadde funnet en spiller i Brasil som de brått ville kjøpe også?

Det virker for meg som om pengene sitter mer løst om det er en kjent spiller, fremfor et ubeskrevet blad som de selv ikke er sikre på, men må stole på FFKs vurderinger. Kan ikke si det var det dummeste før, men de siste årene så har jo blant annet Jocke gjort et solid stykke arbeid med å kartlegge spillerne. Før kom det en eller annen luring på trening og fikk nesten kontrakt før han hadde vært borti ballen.

Tilbake til tråden: Synd vi gikk glipp av denne spilleren, men det er jo ikke forgitt at han hadde hatt samme utvikling om han hadde vært i FFK nå.

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340