Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 10 mar 10, 19:51

Jeg er veldig enig med Willy Renè her.

Greit nok at vi helst skal ha en spiss, men vi må ikke bare kaste oss på den første vi finner. I den økonomiske situasjonen vi er i nå, har vi ikke råd til å gamble.

Wallace, Adiyiah og Éverton er resultater av god scouting-jobb i regi av Joacim Jonsson. Her er det gjort en grundig jobb i forkant av innkjøpene, noe som vi i etterkant har sett var lurt. Adiyiah solgte vi for masse penger, det samme gjør vi forhåpentligvis med Wallace også.

Det er vel unødvendig å si så mye om Éverton, men hadde vi fått tak i ham hadde han nok gitt veldig mye penger i kassa om noen år... Presiserer at dette på langt nær er noen kritikk av FFK, da de gjør helt rett i å ikke hente ham med det lønnskravet han har per dags dato.

Jeg føler meg uansett trygg på at FFK, med Jocke i spissen, klarer å foreta en riktig beslutning her. Kanskje har de tilogmed andre spillere i kikkerten som kan være alternativer hvis Garcia ikke er rett mann?

Når det er sagt, er det glimrende å se engasjementet og positivitetn til flere her inne, blant annet Welhaven. Jeg også ønsker at Garcia skal være knallbra, men jeg tror dessverre ikke han er det. Men det er utrolig deilig å se at det fins så mange positive her inne- etter fjorårssesongen er det lett å bli negativ til det meste.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340