Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4692

Lagt til: 27 jan 10, 13:39

De siste årene har det normalt vært de som kom ned fra Tippeligaen som rykket opp året etter. AaFK, Sandefjord, Start, Odd og  Stabæk har alle gått rett opp igjen etter nedrykk. Bodø/Glimt trengte to år. Naturlig nok var vi i utgangspunktet å regne som en opprykksfavoritt.

Men nå når vi selger spillere på billigsalg fordi vi ikke har råd til lønna (Gashi), erfarne folk legger opp eller trapper ned (Czwartek, Kvisvik), og vi ser ut til å gå mot et nytt trenerskifte før sesongstart - er det noen grunn til å regne oss som favoritter til å vinne Adeccoligaen 2010 - eller i det hele tatt ende blant topp 3 og rykke opp/spille kvalifisering? Adeccodassen var jevn i fjor. De som ikke rykket opp, Sogndal og smurfene, spilte lenge jevnt med de tre som til slutt rykket opp.

Hva tror folket her? Vi har riktignok redusert lønnsbudsjettet kraftig ved å la spillere som Gardar og Gashi gå, og om vi ikke signerer Éverton så sparer vi godt med kroner der også. De rutinerte vi foreløpig har med oss videre er da en gjeng midtstoppere (Martinsen, Piiroja og Ophaug) samt Hans Erik Ramberg. Kan ungguttene som Shabani og Trulsen (og Elvestad når han er restituert av kneskaden) ta et steg framover og bli viktige bidragsytere i kampen om opprykk?

Styret har visstnok budsjettert med et tilskuersnitt på 7000 neste år. Det er vel omtrent det vi lå på sist vi var i 1. divisjon, og da fløt både klubben og byen på en bølge av Eggensk entusiasme og medgang. Jeg tror at nå som det har vært så mye negativt, så er vi avhengige av en god start sportslig for å oppnå et anstendig tilskuersnitt.En slik god start innebærer at vi må høvle over Alta samt få en tidlig revansje over smurfene.

 

---------------------------

"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy"

- Benjamin Franklin


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340