Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

DeKjök

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jun 03
Innlegg: 819

Lagt til: 27 mai 04, 15:36
På FB finner man et radiointervju med Eggen der han tar tak i det aller, aller viktigste som alle parter, de involverte og oss som står på siden, må ta til oss:

Vi står her med to gode alternativer, det er veldig viktig at man ikke vender vinneralternativet ryggen og kritiserer det for mye dersom man mente det andre alternativet var bedre!

For da blir det aldri noen ny stadio! Alle involverte må enes om et alternativ og gå fullt for det. Selv har jeg ivret for et FMV alternativ og mener det blir bedre for Fredrikstad som by. Men Holmen alternativet er også flott og på mange måter mer fornuftig for nå snakker man om gradvis utbygging og det er det beste. RBK, norges rikeste klubb, har gjort dette, de har vært fornuftige. Dog er Holmen alternativet for lite.

Så tenk dere om før dere i samme innlegg slakter det ene alternativet og samtidig nekter å se svakheter ved deres eget valg. Det er slikt det blir trenering av, det er slik vi får Pizzaninikvartaler. Nå står det tilsynelatende sponsorer og sterke krefter på hver side som kan trekke seg fra samarbeid med FFK om de ikke får viljen sin. Det er ”du får ikke komme i bursdagen min heller” mentalitet vi ikke trenger!

Det viktigste for FFK er at klubben får det anlegget den fortjener innefor fornuftige økonomiske rammer. Om jeg må dra til FMV eller Holmen – spiller ingen rolle!

---------------------------

Dom flesta killar går ju på dom snyggasta tjejerna va? Slobban och jag går direkt på andrasorteringa. Skadad gods!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340