Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 23 mai 04, 20:20
Dette begynner å se veldig mørkt ut. Vi taper mot lag vi skal vinne mot for å overleve. De andre lagene rundt oss har begynt å vinne og fått tilbake mye av selvtilliten.

Som jeg skrev på VGD. Det nytter ikke å hente inn 3-4 spillere til sommeren, når vi kanskje ligger så mye som 10-12 poeng bak sikker plass. Vi har vunnet en av 8 kamper nå vel, og det ser ikke ut til at det kommer en ny seier med det første, i så fall så er det bare tilfeldighet som gjør at vi haler inn en trepoenger.

Plukker man HamKam og FFK fra hverandre bit for bit, spiller for spiller, vil vi se at vi ikke stiller noe dårligere. Deres antatt beste kjøp har ennå ikke spilt for klubben. Forskjellen er likevel at HamKam for øyeblikket ligger blant topplagene, mens vi for alvorlig begynner å bli hektet av.

Så hvorfor er det så stor forskjell, når de spiller for spiller ikke er noe bedre? Det er limet som holder sammen laget. HamKam gir aldri opp, de har en arbeidsmoral som gjør at de kjemper og kjemper til siste slutt. Under FFK - Sogndal så jeg tydelige tendenser til at spillerne gav mindre og mindre av seg selv, når Sogndal utlignet og vi stod alle man og skyldte på dommern. Ikke la det skje midt i kampen. Gi 100 prosent igjennom hele kampen, og heller bruk energi på dommere og den slags etter kampen.

Kanskje kom opprykket et år for tidlig? Kanskje hadde vi hatt godt av et år til i førstedivisjon, selv om Eggen bastant mener noe annet. Det er tydelig at FFK ikke har gjort en god nok jobb når det gjelder å tilpasse seg Tippeligaen, kanskje har Eggen fått litt for mye ansvar? Han er jo i tillegg sportsdirektør, noe som har betydd at han også har gjennomført en oppgradering av det administrative til Tippeligaenivå. Kanskje burde han kun fått ansvaret med å oppgradere laget? For det er tydelig at vi ikke har gjort hjemmeleksa.

Vi spilte da også veldig mange treningskamper mot førstedivisjonslag, fremfor Tippeligalag.

Nå er gjort gjort, og vi kan ikke gjøre noe med det nå. Vi må se fremover og støtte laget uansett. Det kan snu fort i fotball. Stabæk taper 2-5 hjemme mot Bodø/Glimt, men har nå to strake seire. Men jeg kan ikke helt se at FFK skal komme ut av denne onde sirkelen.

Og hvilke spillere med ambisjoner kommer til en klubb som ligger i bunnen? Hadde vi investert i litt bedre spillere før sesongen, hadde vi kanskje ligget høyere oppe og vært mer attraktiv for spillere...

Men men, vi har kanskje hatt litt uflaks, vi har hatt dommerne mot oss. Til og med cupkampen, hvor Rotevatn fikk rødt kort for å ta ballen utenfor keeperområdet, mens jeg ser nå at Rønningen kun får gult kort for å gjøre det samme. ;)

Uansett, det er nå klubben trenger støtte!

---------------------------

Sesongen 2005 tar vi storeslem!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340