Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 03 jun 08, 15:17

Jeg vil, etter et par eksempler jeg merket meg mot Stabækkampen, si at det er det samme. Kasey hadde ved et par anledninger ballen dypt på midten. Vi hadde smale kanter, brede(men lave) backer og smale spisser. Hadde en av spissene tatt et løp vinklet ut mot kanten, kunne han enten fått ballen eller så ville han ha skaffet et rom som den andre spissen kunne kommet i. Jeg så tendenser til det i de første seriekampene, men så har det dabbet av.

Helt enig i det andre avsnittet ditt. Du ser Brann har Demba- Nyrèn, Lyn har Ighalo, Stabæk har Pall Gunnarson.. Det er vel et par av de beste eksemplene. Men jeg mener at Helstad heller ikke er verst til det, og det er en sånn spiller jeg gjerne ville hatt. En som er god i bakrommet, og som også kan ta i mot ballen og holde på den. Gardar er grei nok, men han er ufattelig treig i beina sine og klarer ikke alltid å stokke dem.

Om FFK er interresserte i Runström og hvor aktuell han er, har jeg ikke peiling på. Heller ikke hvilket nivå han holder. Men for min del høres han spennende ut, han bør så absolutt vurderes. Og i tillegg trenger FFK sårt en kantspiller som kan utfordre en mot en.. Espen Hoff i Lyn og Trond Olsen i Bodø/Glimt er jo begge to et angrep helt alene!

---------------------------

If Everton were playing at the bottom of the garden, I`d pull the curtains.
-Bill Shankley-


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340