Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5439

Lagt til: 16 feb 08, 01:36
Endret: 16 feb 08, 01:46
Opprinnelig postet av aavdst

Av en eller annen grunn var han på høyreback possisjon da Godset fikk lagt innlegget fra venstre slik at Sørum headet i mål. Hadde PAC vært på plassen sin der, så kanskje han hadde klart å hindre at innlegget kom.



Han var på høyrebackplassen fordi  han ikke rakk å komme over på venstrekanten sin under kontringen til Godset. Husk at han akkurat hadde vært oppe og slått en corner fra den siden og et innlegg fra samme side. Det var dette innlegget som førte til kontringen.

Slik jeg ser det så var det på grunn av Barsom at Czwartek ble dyttet en plass inn forsvarsrekken og vi manglet en mann til å dekke opp Sørum. Hvis du ser på målet til Godset en gang til, så tror jeg nok du kommer frem til at Sørum skulle blitt dekket opp av Barsom i en normal situasjon.

Syms derfor det blir feil å indirekte gi Czwartek skylden for innlegget :)

Men for all del, jeg syns Barsom spilte en god kamp, men min banens beste er definitivt Ramberg. Syns han spilte en veldig god kamp i dag, ikke bare i andreomgang. Hadde han satt 100% sjansen sin i mål, så er jeg ganske sikker på at han ville blitt kåret til BB av juryen i hallen også.

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340