Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lars 29

Juniorspiller
Ble medlem: 21 jul 06
Innlegg: 176

Lagt til: 22 okt 07, 13:38

At PH ikke er 100 % dedikerte og stemningen på topp i 90 min., i en kamp hvor FFK spiller årsværste og viser null innsats på tross av resultatet, er faktisk ikke så rart. Bør det være sånn nei, men er det slik stort sett i alle supporterklubber, ja. Slutt å si at alt var så mye bedre med Klokan, vi var dårlige når laget var dårlige da også. Vi hadde bra trykk i starten igår, men ja vi dabbet av, og vi bør bli enda bedre å støtte laget i motgang, når laget trenger det som mest..Men selv KNF, og Klanen gir litt f...., når laget gir f....og det gjorde FFK i går. Prøvde selv å dra igang endel sanger igår, når stemningen og forsangerne gikk litt tom for ideer.

Jeg må si at jeg er så utrolig lei all sytingen og klagingen her inne, skal ikke henge ut noen, men du Rune H., er kanskje den aller mest negative. Hva positivt bidrar du med med et sånt innlegg? For meg så virker du aldri fornøyd uansett. Alltid er det et eller annet å klage på. Synes da heller man bør gå i seg selv og se hvor mye man selv bidrar. Du er flink til å observere og se på andre i 90 min, men hvor mye bidrar du selv sangmessig med som høres i løpet av en hel kamp? Ikke mye. Og det er lett å få med seg hva du sier og gjør. Møtte deg og en annen person på brua på vei hjem hjem, denne personen  snudde seg faktisk i løpet av kampen og hånet sine medsupportere, før han gikk og satte seg i protest. Hva slags holdning er det?. Det første man bør gjøre er å gå i seg selv før man kritiserer andre. At Jaran og Roy i tillegg kritiseres når de faktisk oppfordrer PH til å synge blir bare for dumt..  

Vi er en supportergruppe som heter PH, som er demokratisk valgt,  oppfordrer igjen alle sytepavene her inne til å møte opp på generalforsamlingen, slik at man kan påvirke veien videre når mn er så missfornøyd med styre og stell. 

---------------------------

---------------------------

Støtter FFK i medgang og i motgang!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340