Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Asgeir

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 mai 04
Innlegg: 1048

Lagt til: 21 aug 07, 22:39
Opprinnelig postet av TgfkaFFK
Asgeir, ta å les det det du selv har skrevet hvis du har vanskelig for å huske hva du egentlig mener....du er jo helt håpløs til å stå for ting du har skrevet.
Jeg står for det jeg har skrevet 110%, og jeg har aldri sagt at vi ikke skal spille nøkkelspillere, for det vet jeg kommer til å skje før eller siden! Det er bare du som ikke fatter hva jeg prater om! Jeg snakker om supporteres reaksjoner på potensielle nøkkespillersalg. Og jeg synes det er merkelig at en supporter som ikke har pøkk oversikt over klubbens økonomi kan foreslå å selge en nøkkelspiller for millionenes skyld.
Opprinnelig postet av Asgeir
Jeg har da aldri ment at FFK aldri skal selge nøkkelspillere? Hvor skriver jeg det, om jeg tør spørre?

Opprinnelig postet av TgfkaFFK
Her? Du kaller det ihvertfall usigelig sneversynt.....

At en supporter, til tross for at han ikke ANER noe om den økonomiske stoda i klubben, foreslår å selge en nøkkelspiller bare fordi noen er villige til å kjøpe ham for et gitt beløp, ja det kaller jeg usigelig sneversynt. For det det dreier seg om er at en vanlig supporter har pøkk peil på klubbens økonomi, og eventuelle likviditetsproblemer. Hvordan kan man mene at man skal selge en spiller i tilfelle det er likviditetsproblemer?
Opprinnelig postet av Asgeir
Helt til slutt vil jeg si at å selge nøkkelspillere for å redde et likviditetsproblem i en klubb virker på meg som usannsynlig, utrolig og vanvittig dårlig økonomisk strategi! Det er virkelig å skyte seg i foten.

Opprinnelig postet av TgfkaFFK
Det er jo de hele saken handler om og som du nekter å forstå: Klubben holdt på å gå konk i fjor på grunn av dårlig likviditet og måtte selge halve spillerstallen til investorer? Husker du det? Vi har allerede solgt halve spillerstallen for å dekke opp et likviditetsproblem? Skjønner du det nå? Halve Tarik, Raio, Bjørkøy, Shaaban, Kvisvik på panikksalg for 22 millioner!!!!! Alternativet ville vært som for mange andre som får likviditetsproblemer: KONK!

Istedenfor å havne i den samme situasjonen mener jeg at klubben kan være tjent med å selge spillere i kontrollerte former hvor vi kan få mest mulig for de og sikre klubbens økonomi slik at den kan fortsette å vokse. Men det nekter du å forstå.

For det første, det som skjedde i fjor med at investeringspoolen gikk inn, det var et resultat av usedvanlig slett økonomisk planlegging og styring, og er et krisetilfelle som oppsto pga udyktighet og kunnskapsløshet. Krisetilfeller i økonomi kan aldri brukes som mal for hvordan god økonomi skal drives, og ditt argument over mht "halve stallen" osv er det som nettopp bekrefter det jeg sier.

Jeg er fremdeles interessert i å høre om du mener det er en god løsning på et likviditetsproblem å selge nøkkelspillere (investeringer). Det er, i mine øyne, som å selge huset ditt fordi du ikke har råd til dagens ferske brød. Hvis en klubb kommer i denne situasjonen ofte er det dødsstøtet for klubben og det vil bare være et tidsspørsmål før man går konk og kan legge ned hele bissnissen. Jeg tror du må lete lenge etter en økonom som mener dette er en god og langsiktig strategi. Selvfølgelig; må man, så må man, men hvis man ikke må, hvorfor i himmelens navn skulle man selge en nøkkelspiller? Det er her mitt poeng ligger, og jeg trodde faktisk ikke at det var så vanskelig å forstå.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340