Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 16 jun 07, 22:34
Det som taler veldig i Risholts favør er at han er norsk. Det må ikke glemmes midt opp i det hele.

FFK har etter hvert fått en spillertropp med veldig mange utlendinger. Om vi ikke allerede har passert smertegrensen, så er vi iallfall farlig nær. Mot Rosenborg var 8 av de 11 spillerne som startet kampen utenlandske borgere. Er vi tjent med det i lengden?

Hvis vi skal hente 3 spillere i sommerpausen kan det i hvert fall ikke være 3 utlendinger. Og finner vi noen andre norske sentrale midtbanespillere på nivå med Risholt til 1-2 millioner kroner som kan være aktuelle for FFK i sommer? Prisnivået i norsk fotball er dessverre skyhøyt, men Risholt befinner seg på nest høyeste nivå i Sverige og ryktene tilsier at en overgangssum ikke vil bli spesielt voldsom. Og som kjent: FFK har heller ikke voldsomt med penger.

Men det viktigste er tross alt at spilleren holder mål sportslig, og med Risholt så vet vi iallfall hva vi får, og det er liten tvil om at han vil gå rett inn på laget på bekostning av Ramberg/Martyn og dermed styrke førsteelleveren. Så får vi se hva som skjer når Christian Berg endelig kommer tilbake igjen.

Når det er sagt: Jeg er også veldig svak for Kasey Wehrman... Tror likevel LSK vil prise ham dyrt i sommer, og det kan være fordelaktig å vente med å hente han til etter sesongen - gratis.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340