Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2223

Lagt til: 22 mai 07, 02:15
Opprinnelig postet av denialsander

Det er nok EGENTLIG ingen som tar ting som rasisme i forsvar. Det enkelte har tatt opp her er vel hvilken takhøyde det skal være, altså hva som kan sies før det "regnes" som rasisme.

Der er jeg, men ikke alle er enig i det, ganske nulltolerant...

Jeg ønsker du/noen andre går til vaktene og sier fra neste gang dere opplever noe slik. Folk som fortsetter å skrike rasistiske ting (gang på gang) eller som ikke gir seg etter å bli snakket til, fortjener å HØRE resten av kampen fra veien utenfor stadion. 

Eh... jo, det er noen som tar rasisme i forsvar. Det finnes dem som arbeider målrettet for politiske program som eksplisitt ønsker å hive "utlendinger" ut av landet. Det finnes også mye skjult rasisme blant folk som ikke tenker om seg selv at de faktisk er rasister - de mener virkelig at svarte er laverstående, at muslimer er onde og gale eller at jødene har ansvaret for all ondskap i verden. Men rasister? Nei, de tar jo bare opp et reellt samfunnsproblem... mener de selv. Det er og skal være rom for mange meninger. Det er lett å si ja til ytringsfrihet. Men hvor mye ytringsfrihet bør svorne rasister ha? Hvis noen mener at Nannskog er en fucking monkey, bør de ikke ha all rett i verden til å si det? Er ikke alt annet en krenkelse av ytringsfriheten?

En del av dem som slenger rasistiske tilrop fra tribunen tenker antagelig ikke over det rasistiske elementet - de mener bare å si noe stygt og nedsettende. Det disse gjerne ikke forstår, er at når noe slikt kommer fra tribunen - og det ikke imøtegås og kveles på tribunen, så virker det som om hele tribunen står bak det den ene sier. Og da begynner det å bli usmakelig. Enn mer hvis det gjentar seg i kamp etter kamp. Da blir det utrivelig for mørke spillere å komme til Fredrikstad Stadion. Våre egne spillere, mørke som lyse, kan ikke få dårligere støtte fra eget publikum enn som så.

Som sagt andre steder, jeg tror ikk eman skal skrike opp om rasisme i utide, da gjør man fort større skade enn nytte. Men litt intern selvjustis på tribunen er høyst velkomment. Ingen grunn til å la noe få idioter farge inntrykket utad av 12.000 stort sett eksemplariske supportere.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340